• Ново
Защитен стикер E-M-F за мобилен телефон, Защитен стикер Против-R за iPhone/Лаптоп/Таблет/Всички устройства - [Американски дизайнер, японски неща](4 опаковки)

Защитен стикер E-M-F за мобилен телефон, Защитен стикер Против-R за iPhone/Лаптоп/Таблет/Всички устройства - [Американски

мнение на клиента:
BGN 9.98

Продукти
Налично

[МОЛЯ, ВИЖТЕ ТЕСТ на ВИДЕО] - Той е специално разработен за 5 G и има защита до 99.9%, може да се използва безкрайно. [ГОЛЯМ РАЗМЕР] - Той е повече от три пъти превишава размерите на подобни продукти на пазара и е по-силен защитен ефект. [НИКОГА НЕ се ОТРАЗЯВА НА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА на ТЕЛЕФОНА] - Това няма да се отрази на сигнала и функция за безжично зареждане на телефона. [ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ] - Това е чудесен подарък за семейството/приятели/любовници.Стикер, подходящ за различни места, като например у дома, офиси, болници и някои специални работни условия. [АМЕРИКАНСКИ ДИЗАЙНЕР] - Външен вид изискан, без специфичен мирис.Освен това, може да се използва безкрайно.ПАЗИТЕЛ НА ЗДРАВЕТО.Прилагането на 5 G донесе на хората безброй обзавеждане, а също така донесе на хората безброй електромагнитно излъчване. 5 G разполага с широка гама от приложения, и на електромагнитно излъчване, присъства навсякъде.Ние не може да открие това, но ние не можем да пренебрегнем вредите, които то ни носи.Защитни етикети се използват широко и са подходящи за всеки желаното място и оборудване.Ние разработваме каузата на опазването на здравето на човека.КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СТИКЕР НА ЕМП : . * Беля и е залепен за гърба на телефона или на всяко друго електронно устройство. * За други устройства, може да отнеме 2, 3 или повече в зависимост от вида на устройството.Забележка : този продукт не е предназначен за медицинска употреба.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse