• Ново
1 - Новата сигурна Закопчалка за колиета с магнитен конвертером от Жълто злато 14 Карата с пружинным пръстен за колиета, гривни и ножных гривни 14к. - Бижута от Sweetpea.

1 - Новата сигурна Закопчалка за колиета с магнитен конвертером от Жълто злато 14 Карата с пружинным пръстен за колиета,

мнение на клиента:
BGN 28.40

Продукти
Налично

Твърдо жълто злато 14 карата - не пълни и не пластинчатое.Тегло : 0,20 грама.Дължина : 15,5 мм Ширина : 4,3 мм. Дебелина : 4,5 mm. Тези красиви магнитна закопчалка, направени в САЩ и ви бъдат доставени с безплатна доставка.Те са произведени от пълномаслено на благородния метал от жълто злато 14 Карата, не са пълни или са покрити с плочи, с Обща дължина 15,5 мм. Ширина = 4,3 mm. Тази магнитна закопчалка осигурява надеждна тапицерия, но му е лесно да отворите за тези, които изпитват затруднения при работа с обикновена закопчалка защитен или пружинным пръстен.Той включва в себе си пружинное пръстен за закрепване на съществуваща верига.Тегло с е 0,20 Граммаполные размери (Дължина : 15,5 мм / Ширина : 4,3 мм / Дебелина : 4,5 мм)Тип с Магнитна закопчалка от цялото жълто злато 14 Карата (с изключение на магнита и изворите в пружинном пръстен).Извадете щепсела преди почистване в ултразвукова очистителях, тъй като топлината от много гореща вода (над 150 градуса по Фаренхайт) ще се намали силата на магнитите.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse