• Ново
Светът бокс круша TOY Живот с Боксерскими ръкавици, светът бокс чанта за деца, светът бокс Играчка с Регулируема стойка, Подаръци за Момчета и Момичета от 5 до 12 год.

Светът бокс круша TOY Живот с Боксерскими ръкавици, светът бокс чанта за деца, светът бокс Играчка с Регулируема стойка,

мнение на клиента:
BGN 31.98

Продукти
Налично

????ОСТАНЕТЕ ВЪВ ФОРМА, да се ЗАБАВЛЯВАТ : вие и вашето дете можете да тренирате остане във форма, да се забавляват с това боксерским чанта за деца.Да научим децата да се насладите упражнения с помощта на този детски боксов набиране-чудесен начин да се доближи до детето си и да го научи на ценен житейски умения. ????ЛЕСНА УПОТРЕБА : Комплект за бокса, за деца е толкова лесен за използване, че дори и идеален като боксова круша за деца.В комплекта са включени светът бокс круша с поставка за деца, както и набор от детски боксови ръкавици.Ако имате нужда от лесен за употреба детска, светът бокс круша, това е правилния път. ????РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА : идеален за деца на възраст 3 4 5 6 7 8 9 10, детска, светът бокс, круша, регулируеми по височина!Превръщайки го в трайни играчка, която расте заедно с вашето дете, и дори ви позволява да използвате този круша комплект за облекчаване на стреса. ????ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Отличена с награди Празничен подарък Ръководство по спортни детски играчки за момчета.Тези боксови ръкавици за деца от 3-10 години-прекрасен подарък за деца на най-различна възраст.Перфораторная чантата се регулира и по този начин автоматично се печели за всеки специален празник или повод, който изисква подарък.Светът бокс круша с ръкавици включва всичко необходимо, за да направите чудесен подарък. ????ТРАЙНО СТРЕСА : Този комплект боксови круши има индустриалната линия и високо качество на пружина, гарантиращи, че той понесе всяко наказание, което може да направи вашият малък боксьор.Това е здрав отдушник за стреса, на които можете да се насладите на престоя им в тази форма и получаване на удоволствие.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse