• Ново
Люспи от водорасли Вакаме - Органични Млади морски Водорасли, отглеждани в Северната част на Атлантическия океан. Сертифицирано и сублимированное Министерството ?

Люспи от водорасли Вакаме - Органични Млади морски Водорасли, отглеждани в Северната част на Атлантическия океан. Сертифицирано

мнение на клиента:
BGN 7.20

Продукти
Налично

Просто вкусно!.Това веганская, не съдържаща ГМО и жестокост цели храна, която можете да се насладите със спокойна душа.Нашата технология за сушене чрез замразяване улавя хранителните вещества, като люспи на много леки и малки, но във всеки пакет все още по-450 грама пресни морски водорасли.Детски морски водорасли Numami не само отговорно се отглеждат, но също са СЕРТИФИЦИРАНИ като БИОЛОГИЧНИ В ЕС и Министерството на земеделието на САЩ.Йодът е необходим хранителен елемент за ускоряване на вашия метаболизъм, който помага за НАМАЛЯВАНЕ на ПОСЛЕДИЦИТЕ от СТРЕСА ЗА организма.В допълнение към традиционните азиатски ястия, като например супа dasi и мишо, те също работят добре и при другите ястия, като придава аромат на насищане.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse