• Ново
Комплект анкери и винтове за гипсокартон QUANHEE 131 бр., 45 Метални стенни анкери,45 Винтове с плоска глава на Philips, 40 Пластмасови декоративни капачки за винтове и 1 тренир?

Комплект анкери и винтове за гипсокартон QUANHEE 131 бр., 45 Метални стенни анкери,45 Винтове с плоска глава на Philips,

мнение на клиента:
BGN 6.39

Продукти
Налично

【Комплект анкери за метални стени】45 броя перки анкери за гипсокартон , 45 броя саморезов с плоска глава и 40 пластмасови декоративни капсули в опаковка.Удовлетворяйте на техните нужди в количества. 【Висококачествени материали】Метални анкеры изработени от холоднокатаной лист пробиване и винтове от високо въглеродна стомана, леки на тегло, силна и трайна, им е трудно да се прекъсне. 【интелигентен дизайн】 Пилообразная конструкция на анкера за гипсокартон осигурява трайно сцепление, се определя в много размери гипсокартон за максимална задръжте способности.Дърворезба с плоска глава с много остри, и тяхното не е лесно да се деформира и да се промъкнат в процеса търкаляне. 【Лесна инсталация】Използвайте бормашина диаметър 15/64 инча, за да пробиете дупка в която е тази точка, след това поставете в дупката анкерни болтове за гипсокартон и с помощта на отвертка, завийте саморез в гекон. 【Широко приложение】Тези анкеры за гипсокартон работят добре в бетонни стени, повърхности от гипсокартон, тухлени стени, гипсокартоне и дърво.много са подходящи за много цели, са идеални за закачане на електрически тела, закрепване за телевизори, корнизи, рафтове, аксесоари за дома, аксесоари за баня, кухненски аксесоари, инсталиране на куки и т.н., Цвят : черно | Размер : 6.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse