• Ново
Тонално пръстен на сензора на скоростта на въртене на колелата KIMISS ABS, 7700856416 Метален Пръстен ABS за Замяна на пръстена за CLIO MK2 2000+ Задвижваща вал ВСИЧКИ МОДЕЛИ

Тонално пръстен на сензора на скоростта на въртене на колелата KIMISS ABS, 7700856416 Метален Пръстен ABS за Замяна на

мнение на клиента:
BGN 27.92

Продукти
Налично

ИдеалноПрофесионално производство в съответствие с оригинални заводскими спецификациите, висока точност и може да е свързано с оригиналната кола без промяна.Подходящ за : - - - - - - - Подмяна на CLIO MK2 2000+ ВСИЧКИ МОДЕЛИ, можете директно да се замени практични аксесоари за OEM номер на 7700856416, който отговаря на стандартните изисквания и е напълно подходящ за вашия автомобил.Функция - - - - - - - Пръстен за ABS на задвижващия вал може да накара задвижваща вал за преодоляване на дефекта, поради което изходния задвижваща вал е податлив на тряске при въртене, за увеличаване на въртящия момент, за да работят по-гладко и да се осигури безпроблемна работа на автомобила.Висококачествен избор на материали - - - - - - - - Произведени от висококачествени метални материали, трайна и издръжлива, изключително устойчив, устойчиви на износване, устойчиви на високи температури, повишена издръжливост и стабилни характеристики при продължителна употреба.Предимства на продукта-ефективно намаляване явление плавателност, подсилва целия вал лагер с, осигурете стабилност възел водещ мост и отстраняване отказ на КОРЕМА, причинени от растрескиванием или умора на изходния пръстени. Ако не сте сигурни в продукта, моля, свържете се с нас преди да купите, за да се избегне ненужното възстановяване, благодаря!. Моля, проверете номер на вашия продукт, съответната информация е само за справка.Спецификация : Тип елемент : Пръстен ABS Материал : Метал OE : 7700856416 Приложимостта на : Замяна на CLIO MK2 2000+ ВСИЧКИ модели Списък на пакета : 1 х Пръстен ABS Как да използвате : Директен заместител на инсталацията Забележка : 1.

Свойства

Вид на продукта:
Пръстен за ABS
Материал:
Метални
oe:
7700856416
Съдържание на пакета:
Подмяна на CLIO MK2 2000+ ВСИЧКИ МОДЕЛИ :
Списък на пакетите:
1 x ABS-пръстен :
Как да използвате:
Директен заместител на инсталация :
Забележка:
1. Моля, проверете номер на вашия продукт, съответната информация е само за справка. :
2. Ако не сте сигурни в продукта, моля, свържете се с нас преди да купите, за да се избегне ненужното възстановяване, благодаря! :

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse