• Ново
Бълхи и Кърлежи на природата. Напълно натурален спрей от кърлежи и бълхи за домашни любимци, и животни, за да се гарантира сигурността на Вашия дом. Убива при контак?

Бълхи и Кърлежи на природата. Напълно натурален спрей от кърлежи и бълхи за домашни любимци, и животни, за да се гарантира

мнение на клиента:
BGN 9.20

Продукти
Налично

Изцяло натурална профилактика на бълхи и кърлежи за кучета Екологично чист продукт, произведен от натурални етерични масла, лекуващият бълхи и кърлежи, без вреда за вашия домашен любимец.Защитете вашите домашни Този продукт за лечение на бълхи и кърлежи за кучета убива бълхи, кърлежи и насекоми, при контакт.Предотвратява заразяване на бълхи и кърлежи, поддържане на вашия домашен любимец здрави и удобни.Безопасно в близост до домашни животни и деца, които в зелено от това на естественото лечение на бълхи за кучета.Погрижи се за домашните си любимци, без да се притеснявате за въздействието на токсични химически вещества.Лесен за използване спрей външно на вашия домашен любимец за бързо и лесно лечение на бълхите.Лесното нанасяне и ефективни резултати.Работи на различни повърхности, подходящ за използване на закрито и на открито.Изцяло натурален спрей за спални убива обикновените насекоми за дома, двора и градината, без вредители.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse