• Ново
ideal. Търговска Шредер хартия С напречно Отрязани 2445, Продължителна Работа, Производителността на 6-8 Листа, 9-Галлонный Бункер, Кламери/Клипове/Кредитни Карти, за 3-4 П?

ideal. Търговска Шредер хартия С напречно Отрязани 2445, Продължителна Работа, Производителността на 6-8 Листа, 9-Галлонный

мнение на клиента:
BGN 559.20

Продукти
Налично

Токови са обхванати от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : Истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на защитения продукт или да го замени. ✅ НЕПРЕКЪСНАТО ВРЕМЕ на РАБОТА-Никога не се притеснявайте, за да се нагрее прекомерно или замятии хартия, благодарение на непрекъснатото време на работа, което непрекъснато рязане.Възможности за раздробяване включват хартия, кламери, кламери, кредитни карти. ✅ ОБЕМЪТ на БОКЛУЦИ КОФИ - Преносимо кошче за боклук с капацитет 9 литра различна здравина и лекота, което позволява лесно да се рециклират отпадъци.Вижте 6-8 листа хартия за път със скорост до 122 листа в минута. ✅ ТЕЖКОТОВАРНИ ХЕЛИКОПТЕР - офис шредер на работния плот, предназначен за 2-3 потребители в отдела, на етаж или в търговски офиса.Работи в тих ниво 55 децибела или силата на звука на разговора. ✅ ВИСОКО НИВО на БЕЗОПАСНОСТ - Отговаря на преминаващ високи нива на сигурност С-5.Шредер отговаря на стандартите на HIPAA и FACTA, защищающим информация от кражба на лични данни. ✅ ГАРАНЦИЯ - На закалени режещи валове хлебна са се превърнали се разпространява ограничена доживотна гаранция.Произведено в Германия.Размер : 6-8 листа на напречното рязане P5.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse