• Ново
**Стандартно Патент* Комплект За Замъгляване На Вентилатора За Хладно Вътрешния Бриз - Добавен Блокиращите Течове, Намалява Нагряване На 20 Градуса, Лесно В Чантата ?

**Стандартно Патент* Комплект За Замъгляване На Вентилатора За Хладно Вътрешния Бриз - Добавен Блокиращите Течове, Намалява

мнение на клиента:
BGN 15.99

Продукти
Налично

Вместо да се харчат стотици долари за вградена система за мъгла с електрически вентилатор, нашата система за мъгла Misty просто се свързва към повечето външни вентилатори, и се свързва към вашия н градина маркуча, осигурявайки същия охлаждащ ефект!. 4 висококачествени месингови дюзи с дупка 0,3 мм. ★ КАК РАБОТИ ТОВА : Просто вратовръзка Misty Мъгла към своя вентилятору с помощта на приложените възли за обвързване. ★ СПЕСТЕТЕ СВОИТЕ ПАРИ! : Сега, вие можете незабавно да се създаде по-прохладно и комфортно открито пространство, без да харчите при него цяло състояние.просто свържете нашето пръстен за мъгла фен на предната решетка на съществуващ фен и се насладете на освежаващо хладен въздух до 20 градуса!Идеален, ако прекарват времето си на басейна, вътрешния двор или на всяко друго място около дома си. ★ КОЕТО е ВКЛЮЧЕНО В КОМПЛЕКТА : 9-подножието шланговая линия (3-футовое пръстен и 6-подножието линия на подаване).★ НАМАЛЯВАНЕ НА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ ОГЪН! : Превърнете всеки фен на вентилатора за охлаждане и замъгляване на въздуха с помощта на нашия комплект за замъгляване фен!В горещите летни месеци повечето фенове, като правило, выдувают горещ въздух, което утежнява страданието.Водата циркулира от вашия маркуч, а фен прогоняет мъгла, създаване на хладен бриз!. ★ 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ : - Купувайте с увереност : Нашите продукти са оценени за по-дълъг живот и са ненадминати гаранция за връщане на пари за 1 година. 10 възела за закрепване на пръстените на вентилятору.Натиснете на висококачествени месингови дюзи за пръстен Misty Mist, а след това включете вашия градински маркуч към нашия соединителю за маркуч!Асортимент е много широк.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse