• Ново
Полипропиленови тасове AMZ. Опаковка от 100 бели шапки с качулка. Еластичен Нетъкан Качулки. Седалките за коса универсален размер за промишлена употреба. Дишащи, Леки.

Полипропиленови тасове AMZ. Опаковка от 100 бели шапки с качулка. Еластичен Нетъкан Качулки. Седалките за коса универсален

мнение на клиента:
BGN 21.00

Продукти
Налично

Шапки за еднократна употреба, за да качулки якета са изработени от текстилни материали най-високо качество.Спестете своите пари за поддържане на хигиена на работното място!.Един размер, подходящи за повечето.За еднократна употреба от нетъкан шапки mob идеални за електронни продукции, ресторанти, училища, фабрики, прибиране на реколтата, обществени помещения.Материал от нетъкан текстил, ще ви осигури комфортно носенето.Опаковка от 100 полнолицевых мрежи за коса бели на цвят за покриване на главата е изработена от полипропилен.За еднократна употреба качулки с начесом-това е икономичен избор, който обхваща всички основни нужди.Лесно разграждане и на вредите за околната среда.Еластична тъкан около лицето за плътно прилепване.Полипропиленови качулки затварят като област на косата, така и в областта на брадата за максимална защита.Ефект пылезащитного бариера.Изключително удобни за носене в продължение на дълго време.Тя може да се използва в пыленепроницаемом място и т.За еднократна употреба качулки подкрепят вашата прическа по време на работа и поддържат главата си в чистота и ред.Меки, леки, дишащи поли-качулки имат еластична еластична лента, която поддържа капачката на място, осигурява максимален комфорт., Размер : 100 x | Цвят : бял.Тези защитни качулки осигуряват отличен комфорт и стабилност.Леко материали, полипропиленови влакна и висока пропускливост на въздух осигуряват комфорт и добра вентилация на главата.За еднократна употреба мрежи за косата food service са предназначени за използване в хранително-вкусовата промишленост от полипропилен с добре дишаща, суха кърпа.Тези полипропиленови капачки с качулка имат еднократно дизайн на достъпна цена.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse