• Ново
Тостерная печка YEXONN, Парна Тостерная печка Конвекторни печки, Въздушна Фритюрник На маса, Мини Фурна за хляб с 8 Режима на печене е Просто начин на Приготвяне 8 в 1 Че?

Тостерная печка YEXONN, Парна Тостерная печка Конвекторни печки, Въздушна Фритюрник На маса, Мини Фурна за хляб с 8 Режима

мнение на клиента:
BGN 188.70

Продукти
Налично

????ТОЧЕН КОНТРОЛ на ТЕМПЕРАТУРАТА И РАЗЛИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ за пара на фурната TASTY - YEXONN спестяват време и без ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАГРЯВАНЕ, прецизен контрол на температурата на зоната. Тостер YEXONN, Парна Тостер Конвекторни Печки, Настолна Фритюрник, Мини Фурна за Печене на Хляб с 8 Режима на Печене е Просто начин на Приготвяне 8 в 1 Черен цвят.Просто трябва да се използват чисто мека суха кърпа и избършете замърсявания или остатъци от храна.??? УДОБЕН РАЗМЕР И ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ - парна фурна YEXON с капацитет 10 л, лесно за носене/поставят навсякъде.Дизайн на бутоните за завъртане осигурява по-лесен контрол върху приготвяне на храна.Съдържание на опаковка с инструкция за употреба*1 чаша 5 кубчета*1, тостер*1, поставка за печене*1, палет*1, рецепта тостер за фурна*1. (НЕ използвайте алкалния или киселинни препарат за почистване на парни пещи.Избягване на повреда на екрана и мръсотия, заминава след себе си, и улеснява процеса на готвене.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse