• Ново
Комплект от 2 торбички за съхранение на DVD (с капацитет по 40 DVD - та във всеки-Само 80!). Удобна пътна чанта за превозвачи. Штабелируемый, лесно преносими.

Комплект от 2 торбички за съхранение на DVD (с капацитет по 40 DVD - та във всеки-Само 80!). Удобна пътна чанта за превозвачи.

мнение на клиента:
BGN 11.96

Продукти
Налично

ОРГАНИЗИРАЙТЕ СВОИТЕ ФИЛМИ : Този комплект от 2 притежателите на VHS-то-добри калъфи за съхранение, които можете да поставите на рафт или в шкаф, или блъскане на легло за удобна организация колекция от филми.Всеки от двата чанти за съхранение съдържа 40 ВИДЕОКАСЕТИ, общо 80. ЗАЩИТЕТЕ СВОЯТА КОЛЕКЦИЯ : да се Съхранява любимите си видео записи без мръсотия, влага и прах.Съдържа закопчалка-цип и разделители секции вътре, за да се поддържа безопасна структура.ВЗЕМЕТЕ СЪС СЕБЕ си НАВСЯКЪДЕ : С дръжки от здрав полиестерен плат за лесно транспортиране между стаи или в кола или офис.Когато те не се използват, те могат да бъдат сгъване, сгъване и съхранение.ЛЕСЕН ДОСТЪП до ФИЛМИ : Прозрачен калъф от PVC позволява бързо и лесно намиране на добра касета VHS.закопчалката на ципа осигурява бърз достъп и съхранение.Изработени от прозрачен винил, те улесняват намирането на филма.Удобно решение за съхранение и транспортиране на вашия развлечения, библиотека.Те са с цип, има солидна нетканую довършителни работи и върхове, както и подсилени дръжки с двоен шев.Чанта за DVD е с размер 20,5" x 8,38" x 6,25 инча.Тези чанти за съхранение запази любимите си филми без мръсотия, прах и влага.Прозрачен калъф от PVC позволява бързо и лесно да намерите правилния филм.Лека конструкция от полиестер с цип за лесен достъп.Позволява по-лесно да се съхраняват в шкаф, рафт, в стаята, под леглото и т.н. Чудесен подарък за семейни колекционер VHS.Спецификация на продукта : 2 броя - Чанта за съхранение на DVD (40 на филми във всяка)Размер : 20,5" x 8,38" x 6,25".

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse