• Ново
Комплект гири с съпротива - Регулируеми дъмбели за тренировки за повишаване на тежести - Комплект гири силова тренировка за мъже и жени - Комплект гири с щанга с шат?

Комплект гири с съпротива - Регулируеми дъмбели за тренировки за повишаване на тежести - Комплект гири силова тренировка

мнение на клиента:
BGN 11.28

Продукти
Налично

???ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ СВОБОДНИ ТЕЖЕСТИ ЗА ВАШИЯ ДОМАШЕН ФИТНЕС ЗАЛА : Тренируйтесь, без да излизате от дома си, със свое собствено темпо, в техните собствени условия.Създайте своя сутрешната тренировка с помощта на нашия набор от домашни тежести 44 килограма и започнете изграждане на мускулите по всяко време и на всяко място. ????ДАЙТЕ ВОЛЯ на ВЪТРЕШНАТА си на ЗВЯРА ВДИГАНЕ на ТЕЖЕСТИ : переключайтесь между упражнения, с помощта на нашите гири и набиране на прът!Използвайте приложената свързващ прът, за да превърнем вашите две гири в бара и да изтегли тренировка на ново ниво. ????ВДИГАЙТЕ ПОВЕЧЕ, ВДИГАЙТЕ ТЕЖКО, ПОВДИГАЙТЕ БЕЗОПАСНО : покрити с поролоном ръкохватки за ръце гарантират липсата на инциденти изпадане, дори и с потни ръце, като същевременно осигурява безболезнен опит.Използвайте четири connector и свързващи пръти, използвани за определяне на гири. ????ИСКАТЕ ДА РАЗНООБРАЗЯТ УПРАЖНЕНИЯ?Нашият комплект гири и удължени това е нещо, което ви трябва!Гири са идеални за изграждане на мускули, клекове, оформяне на бицепс и трицепс, укрепване на ядрото, лицеви опори и изгаряне на калории. Гира отговарят на вашите нужди.???? ИЗНЕНАДАЙТЕ БЛИЗКИТЕ си : все още не знаете какво да даде на рожден ден на своя приятел-ентусиаст фитнес, колега, роднина?Какво ще кажете за регулиране на гири и набор удължени, идеално подходящи за мъже и жени, фитнес професионалисти и начинаещи?.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse