• Ново
Чифт Удължени с регулируема гантелью ЭЙЛИСОНА, Траен Стомана Материал 44 Паунда, Набор свободни тежести 3 в 1, Нескользящая Неопреновая ръка, Универсален, За дома, Фи?

Чифт Удължени с регулируема гантелью ЭЙЛИСОНА, Траен Стомана Материал 44 Паунда, Набор свободни тежести 3 в 1, Нескользящая

мнение на клиента:
BGN 126.06

Продукти
Налично

Можете да увеличите или намалите теглото си, чрез добавяне или премахване на статистическа плоча. ✅ ГАРАНЦИЯ И ПОДДРЪЖКА на КЛИЕНТИ - Гира Eilison идват с доживотна гаранция И поддръжка на клиентите 24*7. ✅ СОЛИДНА СТОМАНА МАТЕРИАЛ : Регулируеми дъмбели за фитнес, определени с метален шатуном, който е по-здрав, може да ви гарантира сигурна опит тренировки. 1 Мряна конектор, 1 мряна дъмбели, 1 мряна geary и 2 Двойни стопорные ядки. ✅ Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА СЕБЕ си : Укрепва вашето ядро ефективен и безопасен начин, помагайки ви да изгаря калории, за повишаване на издръжливостта на корема и наддаване на шест опаковки.Можете да използвате дъмбели като прът, с помощта на свързващ прът.Използвайте свързващ лост за различни упражнения за тренировка на мускулите.Един прът с гири.За повече информация, моля, посетете фирмен магазин.Дръжката е покрита с противоскользящим материал, което прави вашата тренировка по-ефективно.✅ МНОГОВЕСОВАЯ НАСТРОЙКИ : В този комплект 8 тегло на плочите : 4 5,5 паунда, 2 и 4 килограма и 4 2,75 лири.Това помага при тренировки горната и долната част на тялото, което помага за тонизиране и формата на ръцете, раменете, гърба и укрепване на мускулите.Две двойни стопорные ядки.Можете да регулирате настройката на тегло, в зависимост от вашите нужди от обучение. Един прът на съединителя.Гири много лесно може да се превърне в оръжие.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse