• Ново
30 Опаковани Изложения Бутилки с Закручивающейся Горния Капак Бостонские Кръгли Пластмасови Бутилки за извличане на Бутилки с Игольчатыми Капельницами Бутилки с ?

30 Опаковани Изложения Бутилки с Закручивающейся Горния Капак Бостонские Кръгли Пластмасови Бутилки за извличане на Бутилки

мнение на клиента:
BGN 18.39

Продукти
Налично

1.【Стойност на опаковката】Има 16 опаковки по 1 грам/30 мл Twisted бутилки за екстракция с черни горните капаци. 2.【Коррозионностойкий и здрав】Бутилки-капкомер, изработени от висококачествен полиетилен ниско налягане, която е здрава и е прозрачен, за да се види мащабът!. 3.【Удобен дизайн】Сжимаемые капающие бутилката е прозрачна и ясно можете да видите, че и да сложиш вътре бутилки, което може да ви помогне за идентифициране на различните аромати или съдържанието.Кръгла пластмасова бутилка за пресовано от LDPE се закрепва с закручивающимися горните капаци, удобно за съхранение на течности. 4.】 широкото прилагане на【Празни бутилки-капкомер може да се използва на много места,като например Течност, масла, сокове,емулсия и т.н., И те също се използват за бели и жълти лепила, използвани за изработване и дървообработване. 5.【Голям контрол】Конструкция на капака на върха позволява по-добър контрол на потока.Шапки с закручивающим действие улесни раздаването на съдържанието,за да осигури сигурност и чистота на съдържанието,не позволяват изтичане.Идеален за съхранение и дозиране на много видове течности за кухня,бита,бродерия и хоби.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse