• Ново
Товарен Бънджи мрежа 3 х 4 метра Макс Опъната до 6 х 8 фута - 24 бр. Универсални Куки и 2 Товарни кабел, Чанта за съхранение - Окото, 4 х 4 инча - 36 х 48 см Едрогабаритна Трансп?

Товарен Бънджи мрежа 3 х 4 метра Макс Опъната до 6 х 8 фута - 24 бр. Универсални Куки и 2 Товарни кабел, Чанта за съхранение

мнение на клиента:
BGN 21.59

Продукти
Налично

【Да предоставите чанта за съхранение】Всяка транспортна мрежа багажник на покрива със защитен плетене на една кука с удобна чанта за съхранение с цип, така че потребителите могат да съхраняват грузовую мрежа багажник на покрива под седалката, в багажника или в гаража.Състои се от трайни еластични латексови ленти с диаметър 1/4 инча.Той е достатъчно здрав и може да се използва дори и в сложни метеорологични условия. 【Гаранция за качество 18 месеца】Ние се ангажираме да замени всички повредени и счупени стоки в рамките на 18 месеца, моля, свържете се с нас за замяна в случай на повреда!Ние ще ви предоставим приятелско обслужване на клиенти.Може да се използва за ремаркета, atv/UTV, джипове, багажников за джипове. 【Тежкотоварни Куки И Универсални Куки】12-штучные здрави алуминиеви D-образни карабинери с диаметър 8 мм, 12-отделни универсални куки ABS, само на 24 куката. 【Идеален за малки и едрогабаритни товари】обикновено се сблъскват с факта, че по време на движение по пътя предмет пада от горната част на вашия автомобил.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse