• Ново
CP3 120 мм Компютърен Вентилатор 3-Пинов Фиксиран Цветен Безшумен led корпус на Вентилатора Високо Тяло за PC Вентилатор с хидравличен подшипником за игра на корпуса на ?

CP3 120 мм Компютърен Вентилатор 3-Пинов Фиксиран Цветен Безшумен led корпус на Вентилатора Високо Тяло за PC Вентилатор

мнение на клиента:
BGN 6.39

Продукти
Налично

Технически характеристики на винта : 4. Номинално напрежение : 12 vdc.Номинален ток : 0,37 А.На шума : 23 dba.Силно налягане на вятъра, създавано от специални ножове, осигурява максимален приток на въздух 43 CFM за оптимизиране на работата на въздуховоди във вътрешността на корпуса. Честота на въртене на вентилатора : 1200±10%об / мин Диапазон дебит на въздуха : 43 CFM.Той е изработен от порести метални материали, които могат да абсорбират и съхраняват смазочни масла, да се намали износване, да се намали разходът на гориво, с ниско триене и ниско ниво на шум, подходяща за среди, чувствителни към количеството, като звукозаписно студио. Технология за намаляване на шума и ефективността на отвеждане на топлината значително помагат на клиентите да се създаде добра система за охлаждане на корпуса.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse