• Ново
GSPSCN Цифров Помпа За Изпомпване на Гуми, Преносим Комплект Инструменти В 12 Въздушен Компресор Помпа Тежкотоварни Двуцилиндров Автомобилна Помпа,Автоматично Изклю?

GSPSCN Цифров Помпа За Изпомпване на Гуми, Преносим Комплект Инструменти В 12 Въздушен Компресор Помпа Тежкотоварни Двуцилиндров

мнение на клиента:
BGN 20.32

Продукти
Налично

Той автоматично се изключва, когато всичко е готово. Максимално налягане : 150 psi.За автомобилни гуми. psi, KPA, БАР, KG / CM2; Обхват на измерване : 0-150 паунда на квадратен инч с прецизна точност 0,5 килограма на квадратен инч. 2 отвертки.Ако откриете някакви проблеми с качеството на продуктите, ние незабавно ще ви отговорим и да решим техните.В комплекта за ремонт на гуми се предлагат клещи,отварачка,отвертка,уплътнение за ремонт на гуми,иглата за поставяне с цепка,рашпиль.Също така е снабден с адаптери с 3 дюзи за лесно изпомпване на надуваеми матраци/наем/детски играчки/надуваеми изделия.Мощност : 12 vdc, 25 А. 1x Игла за въвеждането на разрезным око.Без повече догадки!Точно измерва и изгорял от 0-150 паунда на квадратен инч; крайна стойност на инфлацията ще достигне 0,5-1,5 килограма на квадратен инч.【БЪРЗА ПОМПА ГУМИ】 : Двухцилиндровая конструкция GSPSCN за тежки условия на работа,максимално налягане 150 паунда на квадратен инч, разход на въздуха 70 Л/мин, възгордява стандартна автомобилна гума за 1,5 минути (200/70/R16, 0-35 паунда на квадратен инч). 【По-голяма ТОЧНОСТ на】 : Професионално калибриране, винаги да се върне на показания в рамките на 1% от налягането на гумата.За туристическа екипировка : По време на пътуване с кола носите със себе си на нашия малък автомобилен въздушен компресор GSPSCN, който е лесен за използване ,това ще бъде добро пътуване. 1 x Преносим Цифров Въздушен Компресор Помпа.Манометър представлява сензор за определено налягане с четири показатели : паунд/кв. 1 х захранващ Кабел С Клипове.Дизайн на led подсветката осигурява лекота на употреба дори и на тъмно и да се гарантира, че ще можете да видите в извънредна ситуация, за да се избегнат всички потенциални опасности.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse