• Ново
Товарен Мрежест Бънджи кабел , Транспортна мрежа за товарни автомобили 3x4 инча и Багажа за пътуване на покрива на автомобил, Максимална Бънджи-окото 6х8 с възли ръчн?

Товарен Мрежест Бънджи кабел , Транспортна мрежа за товарни автомобили 3x4 инча и Багажа за пътуване на покрива на автомобил,

мнение на клиента:
BGN 15.99

Продукти
Налично

???? 【ПОДОБРЕНИ ТОВАРНИ МРЕЖА ЗА ТЕЖКИ УСЛОВИЯ на РАБОТА】Изработени от суперэластичной естествена емулсия : те са много по-стегната и издръжливи в сравнение с обикновените гумени товарни мрежи, притежават несравнима гъвкавост дори и в тежки и екстремни метеорологични условия и имат добра устойчивост на uv радиация, предотвратяване на гниене в продължение на дълъг експлоатационен срок. ???? 【ПОДОБРЕНИ КУКИ】22 подвижни куки по-голям размер са трайни и трайни за допълнителна сигурност на закрепване, имат кръгъл отвор, за да предостави повече възможности за инсталиране на съществуващите точки за закрепване на автомобили. ???? 【ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ】Много дебела гумена лента от латекс с дебелина 5 мм, размерът на тази мрежа е 51 х 35 см и може да се разтегне до 98 х 78 см.идеален за поставяне на кутии, куфари и други обемисти предмети в каросерията на пикап, прицепном камион или багажниках на покрива. ????【ПОДОБРЕНА МРЕЖА】Разработена с гъста вкара мрежа 4" x 4" с завязыванием ръчно за повече надеждност и здравина, мрежа за каросерията на камион предотвратява загубата на малки предмети и осигурява по-голяма здравина и защита при опъване на по-големи товари и предмети, като сандъци с лед, багаж, бреза и др, задръжте до 440 паунда. ???? 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】С подкрепата на 1-годишна гаранция на безгрижен купуват и приятелско денонощно обслужване на клиентите гарантират, че ще ви хареса.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse