• Ново
Шейпър Корсетных Притежателите на отглеждане за мантия Комплект от 6 Коледните пълнители за отглеждане Закачалки за декор на полицата рафтове, Куки за полицата ма?

Шейпър Корсетных Притежателите на отглеждане за мантия Комплект от 6 Коледните пълнители за отглеждане Закачалки за декор

мнение на клиента:
BGN 35.36

Продукти
Налично

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????????????? : Този уникален и изискан нископрофилен дизайн на коледните притежателя за отглеждане-това е идеалният начин да се покаже дори по-тежки чорапи, не се отвлича вниманието ви от останалата част на празнична украса, като ви предоставя повече пространство за настаняване на други декорации.Закачалки за отглеждане на полицата рафт са идеални за закачане на коледна украса, като коледен венец и коледни чорапи, коледни топки, фенери и така нататък. ???????????????? : Тази коледна закачалка е подходящ за каминных рафтовете на магазините или на камини, дебелината на които е по-малко от 1,97 инча, може да се регулира от 0,51 инча до 3,1 инча и е подходящ за повечето ръбовете каминных рафтовете.1 инча, за да се побере на повечето каминных рафтове, достатъчно силни, за да побере до 10 килограма. ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? : Тези уникални куки за каминных рафтовете не се нуждаят от пирони или винтове, не оставя неприятни следи и да не навредят на повърхността на мебелите след празниците. ???????????????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????????? : Нашият титуляр за коледни чорапи може да се прилага в кухнята, в банята, на работилница, в градината, това е практически инструменти за съхранение на коледни чорапи или други орнаменти, красиви аксесоари за Коледа, може да ви помогне да спестите място и ще ви даде много практически опит в използването.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse