• Ново
X XINDELL Пречистване на предното стъкло-Препарат за почистване на стъкло на автомобил от микрофибър, с Прибиращ се Дръжка и Моющейся Многократно Тъканната накладка З?

X XINDELL Пречистване на предното стъкло-Препарат за почистване на стъкло на автомобил от микрофибър, с Прибиращ се Дръжка

мнение на клиента:
BGN 6.62

Продукти
Налично

Изработен е от материал от микрофибър, който премахва повече прах и замърсявания, лесен за почистване, почистване и се използва повторно.Те дразни мръсното предно стъкло?.✔Бързо и лесно почистване на предното стъкло на превозното средство : Повечето са свикнали да се страхуват от почистване на вашия автомобил в най-вече заради факта, че за почистване на предното стъкло е голям проблем.Не промокайте плат напълно. 3 * Капачката от микрофибър.Когато си миеш предното стъкло : можете да използвате суха уплътнение за избърсване на прах; може да се пръска малко количество вода или течност за почистване на стъкло на уплътнението, за да изтриете упорити петна. ✔Многократно използване : Отличен за предното стъкло в мъглата?.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse