• Ново
CJCJ Голяма градинска Арка, Преносима метална арка от рози, Сватбена поставка за цветя с основание, Беседка-беседка за увивни растения,Украса за рожден ден, Бяло,200x240 ?

CJCJ Голяма градинска Арка, Преносима метална арка от рози, Сватбена поставка за цветя с основание, Беседка-беседка за

мнение на клиента:
BGN 134.46

Продукти
Налично

❤ Няколко начина за употреба : то може да бъде независима арочная поставка за цветя, или няколко арки от рози могат да бъдат поставени една до друга, образувайки градински павилион, който е по-благоприятен за катерене растения, а вие също можете да се наслаждавате на прохладата през лятото. ❤ С основата : Тази градинска арка с подвижна основа, можете свободно да се движите в градината си в съответствие с вашите нужди.Инсталиране на основата, монтаж саксия, комбинирана инсталация, земя инсталация и т.н., За да отговори на нуждите на различни места. ❤ Материал : Цветна рамка за сватбената церемония, свързани поцинкована стоманена тръба с диаметър от 19 мм, а отвън се обработват напръскани висока температура боя за печене, която е с добра стабилност, няма ръжда и предпазва от изгаряния растения.Висока носеща способност, стабилност и дълготрайност. ❤ Лекотата на монтажа : на Тръба на рамката арка за повдигане на растенията е много лесен за монтаж, крачета скоба изпълнени цельными, а заводска модулен монтаж.Само трябва да се комбинират с други стоманени тръби по ред и затегнете ги с винтове.Моля, проверете и затегнете винтовете, преди да използвате, за да го направи по-стабилен. ❤ Подходящи за много случаи : Метална арка-това е входа на градината, терасата, двора или веранда, оформена под формата на красивия пейзаж.Той може да се използва за важни събития като сватби, годишнини, рождени дни и коледни украси.Създаване на добра атмосфера на празника.Размер : 200x240 см | Цвят : Бял.

Свойства

Име на продукта:
Сватбена арка градински поставка за рози
Цвят:
Бял
Материал:
поцинкована кръгла тръба с диаметър 19 мм, нанасяне на прах пръскане и обработка на висока температура на повърхността на лакокрасочным покритие
Размер (ширина * височина):
120x240 см, 150x240 см, 180x240 см, 200x240 см, 240x240 см, 260x240 см, 280x240 см, 300x240 см (широчина на стените на 40 см)
Няколко начина за определяне на:
основна инсталация, инсталация за саксиите, комбинирана инсталация, наземна инсталация, и т.н.
Приложими Сценарии:
дневна, балкон, Двор, тераса, Градина, овощна градина, на входа на верандата, място на провеждане на сватбата, детска площадка, зеленчукова градина, и т.н.
Продукти включват:
1*Градинска арка с основание (включително крепежни винтове) :
Бележки:
1. Поради различните условия на осветление и монитори действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението. :
2. Размер се измерва ръчно и може да бъде грешка 1-3 виж :
3. Поради големия си размер, продуктът ще се опакова и изпраща след демонтаж. След получаване на стока ще трябва да си го направите сами. Сглобяването е много лесно. Етапи на сглобяване прикрепени върху фигура. :

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse