• Ново
Комплект за Грим Аэрографа Jaywayne Комплект За Грим Аэрографа Професионална Система за Козметични Грим Аэрографа Акумулаторна Безжична Хидратиращ Спрей Набор от Пр?

Комплект за Грим Аэрографа Jaywayne Комплект За Грим Аэрографа Професионална Система за Козметични Грим Аэрографа Акумулаторна

мнение на клиента:
BGN 48.79

Продукти
Налично

Равномерно пръскане, бързо покрывайте кожата, без остатък, без отпадъци и без нови проблеми.Моля, уверете се, че използвате пигмент на водна основа, който е по-малко от 3000 Ипп.Лесно се нанася с един бутон превключвател за лесно включване/изключване. Дълбоко натиснете, за да се използва за нанасяне на основа на водна основа с помощта на аэрографа. Добавете малко вода, и натиснете бутона за почистване След инсталиране на силиконовата капачка;.Подходящ за различни козметични течности, включително тоник, лосион, в основата на водна основа и т. Широко се използва за грим, рисуване на лице, търговска употреба в бизнеса, на временни татуировки и т.Как да изчистите дюза ?.Ежедневна процедура за почистване на аерограф : .

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse