• Ново
1/2 NPT Регулатор Филтър СРЕДЕН РАЗХОДА на Коалесцирующая Осушительная Сушене Система За Линии на Сгъстен Въздух, Поли-Купи, Отличен За Пръскане на Боя И Плазмен Нож (?

1/2 NPT Регулатор Филтър СРЕДЕН РАЗХОДА на Коалесцирующая Осушительная Сушене Система За Линии на Сгъстен Въздух, Поли-Купи,

мнение на клиента:
BGN 151.20

Продукти
Налично

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : 1/2" NPT ИЗМЕРВА ДИАМЕТЪРЪТ НА ВЪНШНИ РЕЗБИ 0,850 ИНЧА В ИНЧОВЕ. 1/2" NPT, Индустриална 3-Стъпка Разход на Вода Филтър/ Регулатор на Налягането/ Коалесцирующий Филтър/ Система Осушки Изсушаване, С монтиран на стената Монтаж за монтиране на стена И Вътрешния Поплавковым Източване (РЪЧНО СЛИВИ) 1. Максимален Входен Сигнал 150 ПАУНДА На Квадратен ИНЧ.Това Устройство Ще Се Включи И Норми На Налягането На Въздуха, Премахване На Влагата, Водата, Отношение, На Влага И Масло От Тръбопроводи За Сгъстен Въздух, А След Това, Най-Накрая, Осушая Сверхчистый Въздуха С Помощта На Вградения Изсушител На Въздуха.ЕТАП 1 : Филтър-Капан За Вода / Регулатор на Налягането.Оборудван С 5-Микронным Елемент За Премахване На 95% От Първоначалната Влага И Отломки От Линията За Сгъстен Въздух.Регулатор Регулира Налягане От 7 До 150 Паунда На Квадратен Инч. поли-Купа 5 Грама С Видими Прозорче на Стъклото.ЕТАП 2 : Коалесцирующий Филтър, Също така Известен Като Филтър За Отстраняване на Масла, Оборудван с Елемент 0,01 Микрон, Който Премахва 99,98% Влага, Изпарения и Влага И Масла, Минали През Филтъра на 1-Ви Етап. поли-Купа 5 Грама С Видими Прозорче на Стъклото.Червен Индикатор Се Появява, Когато Настъпи Време За Смяна На Филтъра.ЕТАП 3 : Изсушаване на Въздуха, Осушающий Си Супер Чист Въздух, Преди Да Потеглите Надолу По Течението Към Вашите Въздушно Инструменти.Използва Топки На Изсушаване 5 Грама В Купа.Мъниста Се Превръщат От Сини В Розово, Когато Времето Се Променя.Устройството Идва С 2 Торбички, Топки На Изсушител.Размер : 1/2" NPT | Цвят : 105 CFM, 150 ПАУНДА На Квадратен Инч (РЪЧНО СЛИВИ).

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse