• Ново
Кутия за таблетки 7-дневен, Седмичен Органайзер за хапчета, Пътен 7-дневен Калъф за хапчета, Витамини кутия с прост дизайн на бутоните и големи отделения за съхранен?

Кутия за таблетки 7-дневен, Седмичен Органайзер за хапчета, Пътен 7-дневен Калъф за хапчета, Витамини кутия с прост дизайн

мнение на клиента:
BGN 5.48

Продукти
Налично

[Най-добрият подарък] : органайзер за лекарства на 2 седмици, с по-икономичен.Например, това може да е кутия за таблетки 7 дни два пъти на ден, контейнер за таблетки за 2 седмици, пазител на таблетки за 14 дни, по един за себе си, друго е да се любим, на баща, майка, дядо, баба или приятел. [Преносима и голям капацитет] : Във всяко отделение може да се побере 8 рыбьих мазнини за ежедневна употреба и 14 капсули за ежедневна употреба.организаторите на лекарства могат да се поберат в чантата си и винаги да имате под ръка вашите ежедневни лекарства, витамини или болкоуспокояващи. [Проста конструкция бутони] : с една ръка бутон органайзер за пътни таблетки дава възможност на възрастните хора или на децата лесно да открие клон.Бутонът продължава да бъде затворена след заключване и сигурно защелкивается, поддържане на хапчета за сигурност. [Видим прозорец с дъгова перспектива] : На корицата На комплекти има икона седмичен календар, както и идентифициране на цветове и текст ви позволява да знаете ясно, че сте взели лекарството днес?и в навременното попълване на таблетки. [Без Bpa] : Разход на дизайн за висококачествен външен контейнер от твърда ABS и висококачествени кутии за хапчета от хранително-полипропилен с двоен процес за двойна защита, за да защитите хапчета и да си лекарства в безопасност.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse