• Ново
7-Инчовата Дигитална Рамка за снимки,Full HD Дисплей, IPS със зрителен ъгъл от 180° Дигитална рамка за снимки с фотография,Музика,Видео,Календар,часовник,Функция за диста?

7-Инчовата Дигитална Рамка за снимки,Full HD Дисплей, IPS със зрителен ъгъл от 180° Дигитална рамка за снимки с фотография,Музика,Видео,Календар,часовник,Функция

мнение на клиента:
BGN 37.59

Продукти
Налично

【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Стилен дизайн Не е нужно да инсталирате, да се свърже и да играе, instant всички цифрови снимки и видео.Идва с интуитивен дистанционно управление и настолна стойка.Елегантен и компактен рамка за снимка, той е предназначен за стилен настаняване в дома или в офиса за използване на повърхност или на рафт. 【НЯКОЛКО ФУНКЦИИ】 : Дигитална рамка за снимки поддържа възпроизвеждане на изображения/видео/музика и има няколко функции, включително часовници, слайд шоу от изображения, мащабиране на изображения и т.н. Благодарение на вградения стереодинамику можете да се насладите на показване на снимки с музикален фон. 【ИНТЕЛИГЕНТНИ ФУНКЦИИ】 : Оборудван с интелигентни безжично дистанционно управление с дистанционно управление, на разстояние 4 м, което може да бъде много полезно, ако искате да закачите в рамка на стената, до която е неудобно да се достигне. 【ПОКАЗВАНЕ на МНОЖЕСТВО ПРОЗОРЦИ】 : Електронни рамки за снимки до 4 на прозорци, които ви позволяват да разглеждате вашите снимки, насладете се на няколко снимки едновременно, силно се препоръчва като играч на семейните албуми. 【СПОДЕЛЯ СПОМЕНИ】 : Цифрови фоторамки ще станат чудесен подарък за баби и дядовци, майки и почти всички, които биха искали да споделят най-запомнящи се моменти на вашето семейство.Покажете снимки от последната си ваканция, абитуриентски, годишнини и рождени дни и се безпокойте ги отново и отново.Цвят : IPS 7-Б.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse