• Ново
Банкомат-касичка за момчета и момичета, Мини Банкомат Vcertcpl, Касичка за монети с парола, Детска сигурна банка за пари, за възрастни с автоматично изземване на Банкно?

Банкомат-касичка за момчета и момичета, Мини Банкомат Vcertcpl, Касичка за монети с парола, Детска сигурна банка за пари,

мнение на клиента:
BGN 19.98

Продукти
Налично

【Пестите пари в безопасност】Отворете вратата на детската сейфа с помощта на 4-значного код(парола по подразбиране е 0000). 【За всички монети и банкноти на САЩ 】Сейф за пари с голям капацитет за децата, достатъчно място за съхранение на вътре.Обновяване на детска банка Vcertcpl, няма проблеми с шума.Прасенце с доживотна гаранция.Кутия за спестяване на книжни пари с автоматично скролиране се повдига доларови банкноти, като банкомат, че е достатъчно интересно, за да привлече децата.Отворете вратата на детската сейфа с помощта на 4-значного код(парола по подразбиране е 0000). 【Страхотни подаръци за деца 】Отлично пълен с грижи.Банкомат-касичка за момчета, лесно програмирани персонален код, който е подходящ за това, което е необходимо на вашите момчета/момичета, за да запази парите си в безопасност!Децата се забавляват, да се скрие своите "ценности" в банката монети.Мини банкомат-прасенце, предназначен за всички, на монети и банкноти на САЩ, с един слот за монети в горната и слот отпред за банкноти. 【Страхотна развитие на играчка/Банка за децата 】за да Учат децата на спестявате пари-винаги е добра идея.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse