• Ново
Преносимо столче за саксията за пътуване за момчета и момичета, поради сигурността на Идеално за пътуване с кола в лагера е Подходящ за деца на възраст под 2 години(?

Преносимо столче за саксията за пътуване за момчета и момичета, поради сигурността на Идеално за пътуване с кола в лагера

мнение на клиента:
BGN 23.19

Продукти
Налично

★ Отличен за пътуване : Тренировъчен тоалетна за саксии-това е дизайн за пътувания,той е компактен, за да осигури мобилност.Подходящи за малки деца. ★ Удобно : Изработен е от висококачествен и безопасен материал PP, осигурява на вашето бебе комфорт и увереност в своите малки приключения в най-първия път и всеки път след това. ★ Лесна употреба и чисто : Сплит - дизайн и лекота на извличане на саксията.Гладка повърхност дава възможност за лесно почистване на нея. ★ Стягане : Може да се водят "мръсни" в саксия, ако го нямаше къде да се излее, и не се притеснявайте, че той протечет. ★ Тренировка за саксии : Резултати е добре за обучение в саксии помагат на вас като родител да се отпуснете, тъй като детето стане по-независима.Цвят : Жълто.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse