• Ново
Смяна на 2 чистачки за Toyota Prius Prime 2017-2018 за Замяна на оригиналното оборудване за зъби чистачки - 28/16 (опаковка от 2)

Смяна на 2 чистачки за Toyota Prius Prime 2017-2018 за Замяна на оригиналното оборудване за зъби чистачки - 28/16 (опаковка

мнение на клиента:
BGN 17.59

Продукти
Налично

【Заменя OEM】 : 100% чисто нова, директен заместител за Toyota Prius Prime. 【Съдържание на пакета】 : Смяна на чистачките на Toyota Prius Prime към 2017-2018 година. 【Високо качество】 : Формовани рама от неръждаема стомана, здрава пружина от неръждаема стомана; идеален заместител за почистване на предното и задното стъкло от вода и кал. 【Лесна инсталация】 : Лесно и просто да се промени, да се свърже и да играе, Тестван, за да се гарантира безпроблемна инсталация и изпълнение. (Не е подходяща за лост чистачки с кука U/J, моля, вижте Описанието за получаване на пълна информация за пакетна продажба). 【БЕЗГРИЖЕН ПОКУПКА】 2 бр. четки за чистачки 28"+16" и ръководство за експлоатация.Гаранция една година!На връщане или възстановяване, по всяко време за една година, по-дълъг живот, нон-стоп работа. 2017-2018 Toyota Prius Prime.Специално естествен каучук осигурява идеално гладко, чисто, тихо протирание.Изпълнението е по-добре в дъжд и сняг.При всякакви метеорологични условия и всесезонни специално изработени от естествен каучук, четки за чистачки правят предното стъкло на максимално гладка, чиста, без платна и без шум, за да имате ясна представа.Форма на острието, в съответствие с криви стъкло, за това, че е наближило до него.Тестван, за да се гарантира безпроблемна инсталация и изпълнение.Бърза и лесна инсталация.съвместимост. 2017-2018 Toyota Prius Prime.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse