• Ново
EASYCITY Мраморна Звездна Слуз, 24 опаковки Боя Лепкав, определени за чувствителни на Допир и тактилна стимулация, стрес, Награда, Подарък за парти, Образователна игра з?

EASYCITY Мраморна Звездна Слуз, 24 опаковки Боя Лепкав, определени за чувствителни на Допир и тактилна стимулация, стрес,

мнение на клиента:
BGN 15.99

Продукти
Налично

【БЕЗОПАСНА СЛУЗ】- Слуз, изработени от екологично чист материал,лесно се измива, изчиства и е безопасно за деца в рамките на няколко весели часа. 【МЕК И ЛЕПКАВ】-преса, сгънете, търкалят се, скрутите и почивка, каквото е искал да направи, прекрасен редуктор стрес и притеснение, без да се налага той централната банка на вашите ръце или дрехи.Просто използвайте въображението си свободно. - Хората са много стрес, така че, за тях е важно да има добър начин за облекчаване на тях им е много забавно да се манипулира и е отличен за това, да държи ръцете си богат!Голямата ценност-Независимо от тяхната привидна опростена концепция, играчки от слуз всъщност са подкрепени от науката! -Осигурява на своя мозъка допълнителна сензорна информация, можете перенаправляете си умствени ресурси с това, за каквото и да си мислеха, на решение, така да се каже, на текущата задача. 【Прекрасно ИЗКУСТВО И ЗАНАЯТИ】- Най-подходящ за подаръци за рожден ден, коледни пълнители за отглеждане, училище или фантазия награди, награди за участието си в класните стаи, детски душове или пълнители за чанти за трикове или предложения за Хелоуин, танцово подпори, яйца на великден неделя и елементи за дейности. 【ЧАСОВЕ ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ДЕЦАТА】- Децата просто харесвам тази част от боклука!Това е наистина ги очарова. (НЕ Е МНОГО РАЗТЕГЛИВА).НО ИМА и НЕ може,препоръчвам на възраст от 6+.Той не е течност и не е твърдо, той може да се промени по много начини и забавлява децата с часове.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse