• Ново
Ръчно отпариватель дрехи HANHANDIAN, Многозадачност: Средство за премахване на бръчки на тъкани - Почистване - Актуализация. Ръчен Аксесоар За Дрехи. за всички видове др?

Ръчно отпариватель дрехи HANHANDIAN, Многозадачност: Средство за премахване на бръчки на тъкани - Почистване - Актуализация.

мнение на клиента:
BGN 70.64

Продукти
Налично

{Сигурно автоматично хранене} : функция за изключване и защита от прегряване осигуряват висока производителност при гладене, стерилизация и ароматизация.Произведени в съответствие със строгите правила за сигурност като върховен приоритет, повишена функция на автоматично изключване, ако той прегрява или завършва вода. {Компактен и стилен дизайн} : със специален дизайн против пръски,елате с мека четка,за да премахнете остатъци от дрехите,резервоар за вода обем 270 мл и портативен корпус за лесно пренасяне, подходяща за дома, офиса и за пътуване.лесно се побира в куфар. {Панел от неръждаема стомана} : лесно се износва,високо качество на изработката и е проста и бърза работа, висока температура двойка, омекотява и изглажда дрехи.Този мощен отпариватель за дрехи е много ефективен за всички видове дрехи, леко лечение на всички тъкани. {Преносим парна ютия} : Тя е с тегло само 600 г. много повече, отколкото старите железни плочи.Със сгъваем дрехи ще оставите страхотно впечатление на всички, на парти или среща.Гарантирано задоволство-идеален подарък за семейството и приятелите.Той има модерен, красив и качествен външен вид.Цвят : Червен.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse