• Ново
Магнитна плочка VATOS, 125 бр. Магнитни Градивни елементи за деца , 3D Магнитна Плочка Градивни елементи за Тръбопроводи Дошкольные Забавни Играчки от стъблото най-Добр?

Магнитна плочка VATOS, 125 бр. Магнитни Градивни елементи за деца , 3D Магнитна Плочка Градивни елементи за Тръбопроводи

мнение на клиента:
BGN 38.39

Продукти
Налично

Това ви носи различно визуално удоволствие!!. ????Безопасен материал : Магнитни плочки Vatos изпълнени с кръгла ръба, без полето за осигуряване на безопасност и мекота на допир. С полукръгла тръбна*6.Той е на едно и също място за логическо мислене и въображение, и му е по-лесно да учат. Светещи топки*3.Повярвайте ми, при нас всичко се получава по-добре, отколкото при другите!!.Но тази играчка е съвършен, идеален за деца от всички възрасти, ние отделяме специално внимание светящимся шарикам, които ние настраиваем, тя може да ви дават различни изненади, и това е най-добрият празничен подарък. ????Умения за Учене : Това може значително да подобри вашето дете от гледна точка на пространственото въображение, практически умения, разпознаване на цветове и форми.Освен това, магнитни плочи тръба Vatos правят всеки един модел по-триизмерни, а не просто обикновени квадратни, правоъгълни и триъгълни магнитни пластини, тя също е с кръгла форма, магнитна пластина за тръби и светещото кълбо, скатывающийся от тръби.Магнитни плочки*32.Това е способността, която родителите най-много искат да имат децата им е независимо мислене и решаване на проблеми. Една четвърт от плочки*12.Тя може просто да плоска модел на пространствената модел, като накара децата да се чувстват по-сложни и удовлетворени.Магнитни строителни блокове са вторият по популярност продукт от категория играчки за сглобяване на пъзели. Цвят на прозореца*27.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse