• Ново
Лека нощ Aultra Led лека нощ, Plug До Стената - Супер Интелигентен Сензор от Здрач до Зори Активира Автоматично Включване и Изключване, се Използва за Кухня, Баня, Декораци?

Лека нощ Aultra Led лека нощ, Plug До Стената - Супер Интелигентен Сензор от Здрач до Зори Активира Автоматично Включване

мнение на клиента:
BGN 8.79

Продукти
Налично

✔️ SMART PLUG-led индикатор на сензора от здрач до зори, което прави този продукт лесен за употреба.Това е plug-и-play функции могат да се използват за всяка стая в дома.Уверете се, че вашите домашни пътеки са добре осветени, за да направите дома си по-безопасен. ✔️ АВТОМАТИЧЕН ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ - Този нощна светлина, автоматично се включва в здрач и се изключва на зазоряване.Няма допълнителни стъпки за инсталиране не се изисква.Включете го към всеки контакт в дома си, която се нуждае от допълнително осветление.Много элегантен както от практическа, така и от декоративна гледна точка. ✔️ СПЕСТЯВАНЕ на ЕНЕРГИЯ - ПРЕЗ деня сензор за автоматично превежда този показател е в режим на заспиване, така че той да не е използвал диета.Когато става тъмно, светлините автоматично се включва, работи като нощна светлина и в него се появяват функции на сензора от здрач до зори. ✔️ УНИВЕРСАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ - Използване на тези светлини не е ограничен.Те създават отлични системи за осветление за навеси за съхранение, осветителни тела за шкафове, осветителни тела за бани, кухня осветителни тела и общи осветителни тела за дома.Отличен за детски спални, така че те се чувстват комфортно. ✔ ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ - Ние се грижим за качеството на нашите продукти.Ако по някаква причина нашия лека нощ работи не така, както е посочено в списъка, моля, свържете се директно с нас, и ние със сигурност бързо ще решим вашите проблеми.Ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse