• Ново
Осветителни тела за баня LUXEMI, 4 Лампи Черен цвят за Баня, осветителни Тела за Фермерска Къща, Стената за Баня огледало за Тоалетка с Прозрачни Стъклени Нюанси за Осв?

Осветителни тела за баня LUXEMI, 4 Лампи Черен цвят за Баня, осветителни Тела за Фермерска Къща, Стената за Баня огледало

мнение на клиента:
BGN 100.79

Продукти
Налично

????Модерен дизайн : Прост и елегантен дизайн, този 4-те светло светлина за баня в фермерска къща позволява ви да живеят в комфортна и забавна обстановка.Той е с форма на тръба за вода с 4 цилиндрични прозрачни стъклени нюанси, които леко се разпръсне светлина, когато в банята, запалих лампата. ????Лесен и бърз монтаж : осветителни Тела за баня фермерска къща са ви само няколко минути, за да завърши цялата инсталация.Подробна инструкция за осветлението в банята е прикрепен към опаковката.За определяне на лампата е достатъчно просто да винтове ръце, без никакви допълнителни инструменти. ????Ярката лекота : Лампа за баня над огледалото може да осигури ярка светлина през стъклени черни завеси за тоалетка вечеря в банята, като се гарантира, че всяко място свети ярко и равномерно.??? 4 цвят осветление в фермерска къща : Прозрачни стъклени нюанси на черни тела за баня са с високо качество.Можете да се насладите на уютна и досуговой обстановка с приятна светлина, излучаемым чрез най-добрите в своя клас нюанси осветление в банята. ????Тип на крушката : Тази лампа за баня поддържа всички led/CFL/или други лампи с мощност по-малко от 60 Вата за база E26 (★Лампи НЕ са включени) и напълно скрито място при използване на затемняющих лампи и съвместим прекъсвач диммера(не е включен в комплекта). 4 Лампи за тоалетна масичка в банята са подходящи за различни осветителни тела с привлекателна гладка черна повърхност.Всички съоръжения, изработени от здрав метален материал.Идеална за употреба в банята и хола.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse