• Ново
Тенис ракета Jhua за възрастни, Детска тенис ракета за деца, 23-инчов тенис ракета за юноши и девойки с чанта за ракети, Детска тенис ракета за деца, Момичета и момчета, ?

Тенис ракета Jhua за възрастни, Детска тенис ракета за деца, 23-инчов тенис ракета за юноши и девойки с чанта за ракети,

мнение на клиента:
BGN 24.79

Продукти
Налично

инча позволява да попаднат в точка с много снимки и да се постигне по-голяма мощност. 【Лек и преносим】Тегло на тенис ракета за момчета 211 г/7,4 унции, лек и преносим. инча позволява ви смае сладко място на много от вашите снимки и да се постигне по-голяма мощност.Идеалният партньор за децата и ще им помогне да се съсредоточи върху универсална игра.Нашата детска тенис ракета е изработена от висококачествена алуминиева рамка за здравина и мощност, с уникален найлонови кабел със защитен калъф за допълнително гасене на вибрациите.Ракета за юноши с тегло 211 г/7,4 унции, лека и преносима.Чудесен подарък за момчета или момичета в празник, рожден ден и всеки един незабравим ден.Регулируема презрамка позволява на вашите деца да се коригира дължината на раменния колан в съответствие със собствените си нужди.Ние се радваме да ви предоставим най-доброто обслужване. 【Удобно захващане от изкуствена кожа】5,7-инчов улавяне на младежката тенис ракети опаковани в областта на екологично чисти с антиоксидантна полиуретанова боя намоточным колан, който лесно се поддържа и размаха, което ви осигурява удобен спортен опит. площ на ракета, 95 кв. Площ на ракета, 95 кв.Твърди формованная технология за висока интензивност и дълготрайност на тенис ракета за момичета с уникален найлонови кабел със защитен калъф за допълнително гасене на вибрациите. 【Специална конструкция】Чрез прилагането на цялата формованной технология за висока интензивност и дълготрайност на тенис ракета изработен от уникален нейлонового кабел със защитен калъф за допълнително гасене на вибрациите. 【Подходящ за】Тенис ракета jr - идеален партньор за деца, възрастни, помага им да се съсредоточи върху универсална игра.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse