• Ново
КАВ е подходящ за 2009-2017 Chevrolet Traverse 4 Бр. Отрежете Лентата с инструменти от неръждаема стомана, Комплект вложки, Широчина 0,75 инча, Дълъг силует на молдинге, за да инста?

КАВ е подходящ за 2009-2017 Chevrolet Traverse 4 Бр. Отрежете Лентата с инструменти от неръждаема стомана, Комплект вложки,

мнение на клиента:
BGN 72.88

Продукти
Налично

Тази подробност КАВ е предназначен за 4-отвора на Chevrolet Traverse 2009-2017 години на освобождаването.Какво е включено в комплекта на доставката?Вашият пакет ще включва в себе си на финала на люлеещо от неръждаема стомана КАВ от 4 части, Комплект вложки, ширина 0,75 инча, обрезанную по дължина при формовании, за да осигури инсталирането на лого "GM", Странично формоване. - КАВ TH49166. Довършителни Люлеещо, Комплект Вложки.Произведено в САЩ!Висококачествена Полирана Неръждаема Стомана 26 калибър 304. Лента от разпенен акрил автомобилния качество 3 М ще продължи цял живот, без да уврежда повърхността на автомобила.Лесна инсталация!Инсталира се директно върху съществуващата повърхност на вашия автомобил.Изрежете до съвършенство не изисква пробиване, рязане или промени.Връзка здрав като вода и ще продължи цял живот.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse