• Ново
Snitz Golf Spinner Симулатор За Суинг Голф Симулатор За Суинг Голф Симулатор За Китката За Суинг Голф, Корекция на Позата При Голфа, Улучшающая Жест, Формираща Правилната М?

Snitz Golf Spinner Симулатор За Суинг Голф Симулатор За Суинг Голф Симулатор За Китката За Суинг Голф, Корекция на Позата

мнение на клиента:
BGN 46.39

Продукти
Налично

〖Симулатор за рока в голф〗 : Симулатор за рока в голфа е проектиран, за да помогне да практикувате и усвояване на стандартно движение при спускане, което позволява на потребителите да създават плавни и красиви голф, увеличаване на разстоянието и предотвратяване на наранявания. 〖Специална конструкция〗 : В съответствие с ергономичен дизайн, той подобрява комфорта на улавяне и има нескользящим ефект; за защита на китките на ръцете си от директния контакт с твърда гумена лента добавен буферен слой от еластичен маркуч; височина ленти се регулира в съответствие с дължината на ръката на всеки човек, след стабилизация, може да размахва него. 〖Тренировъчните средства за загряване на спиннера за голф〗 : Той може да коригира неправилна колебания и направи комбинация от въртене на действие по-гладко; режими на рока от 90 градуса и пълен рока дават същия опит, че и на професионален играч. 〖Материал〗 : Той се състои от силиций, полиуретан и пластмаса ABS23, който е сигурен, стабилен и лесен за използване; можете бързо и лесно да управлявате този продукт, за да разберем голф проект. 〖Приложими сценарии〗 : преносим, подходящ за занимания на закрито и на открито; това е избор на подарък за любителите на голфа, така и за начинаещи; може да се използва от възрастни и деца, препоръчва се настоява за непрекъснато 10-20 минути всеки ден, ефектът е добър.Разминочное Упражнение за Голф Фабрика за Начинаещи. 2021 Нов Голф Ръководство За Люлка Учебни Помагала Коректор На Стойка С Ръцете Си Инструмент.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse