• Ново
Знаме на Тунис размер 3x5 Фута - Ярък Цвят и защита от избледняване - Заглавие на платното и Двойна бродерия - Тунизийски Знамена от Полиестер с Медни Люверсами 3 Х 5 Ме?

Знаме на Тунис размер 3x5 Фута - Ярък Цвят и защита от избледняване - Заглавие на платното и Двойна бродерия - Тунизийски

мнение на клиента:
BGN 4.76

Продукти
Налично

✔ СЕРИЯ FLY BREEZE - Този флаг е идеален за зоната с ниски вятъра.Лека конструкция позволява на знамето се вее при слаб ветерке. (НЕ се препоръчва за силно ветровито време на открито). ✔ ЗАЩИТА ОТ ИЗБЛЕДНЯВАНЕ - вие веднага ще забележите колко страхотен печат.Цветът е много светло и светло.Освен това, боя, обработена за защита от избледняване, подходящ за външна употреба. ✔ ИЗРАБОТКА на ПРОИЗВОДСТВО - двойна светкавица по ръба и засилена полотняным покрив и две медни втулками.Можете напълно да оцените уменията и качеството на този флаг. ✔ СПЕЦИФИКАЦИЯ - Внесен.Изработен от 100% полиестер.Пакет съдържа един флаг Тунис ANLEY Fly Breeze 3x5 фута. ✔ ГАРАНЦИЯ - Ние подкрепяме нашите продукти!Всички стоки, продавани ANLEY, са с 3-МЕСЕЧНА гаранция за подмяна.ANLEY Fly Breeze 3x5 фута Пилон на Тунис-този флаг е идеален за зона с нисък от вятъра.Лека конструкция позволява на знамето се вее на лек бриз.Въпреки това не е препоръчително да се използва на открито, на места със силен вятър.ДОКАЗАТЕЛСТВО за ИЗБЛЕДНЯВАНЕ Вие веднага ще забележите колко страхотно е отпечатък.Цветът е много светло и светло.Освен това, боя, обработена за защита от избледняване, подходящ за външна употреба. Тя прошита по ръба и укрепена холщовым фитил и две медни люверсами.Можете напълно да оцените уменията и качеството на този флаг, за което се съобщава.Изработен от 100% полиестер.В опаковката се съдържа един флаг Тунис размер 3x5 фута, ние подкрепяме нашите продукти!Всички стоки, продавани ANLEY, са с 3-МЕСЕЧНА гаранция за подмяна.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse