• Ново
Флаг на Мианмар размер 3x5 метра от Anley Fly Breeze - Доказателство ярки цветове и избледняване е Заглавието на платното и Двойна бродерия - Знамена на Република Съюз Мианм?

Флаг на Мианмар размер 3x5 метра от Anley Fly Breeze - Доказателство ярки цветове и избледняване е Заглавието на платното

мнение на клиента:
BGN 4.76

Продукти
Налично

✔ СЕРИЯ FLY BREEZE - Този флаг е идеален за зоната с ниски вятъра.Лека конструкция позволява на знамето се вее при слаб ветерке. (НЕ се препоръчва за силно ветровито време на открито). ✔ ЗАЩИТА ОТ ИЗБЛЕДНЯВАНЕ - вие веднага ще забележите колко страхотен печат.Цветът е много светло и светло.Освен това, боята е била обработена за защита от избледняване, подходяща за употреба на открито. ✔ ИЗРАБОТКА на ПРОИЗВОДСТВО - Изработен от устойчив полиестер.Два пъти прошит по ръба и укрепен брезентовым покрив и две медни втулками.Можете напълно да оцените уменията и качеството на този флаг. ✔ СПЕЦИФИКАЦИЯ - Внесен.Изработен от 100% полиестер.Пакет съдържа един флаг Мианмар ANLEY Fly Breeze 3x5 фута. ✔ ГАРАНЦИЯ - Ние подкрепяме нашите продукти!Всички стоки, продавани ANLEY, са с 3-МЕСЕЧНА гаранция за подмяна.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse