• Ново
На вратата с магнитен екран - 25x94 инча - Бяло ,Подходящи за домашни любимци и деца-Магнитна печат Отгоре надолу Автоматично се затваря.

На вратата с магнитен екран - 25x94 инча - Бяло ,Подходящи за домашни любимци и деца-Магнитна печат Отгоре надолу Автоматично

мнение на клиента:
BGN 14.39

Продукти
Налично

【Вратата с магнитен екран】Марля, е подходящ за различни размери на вашата врата, два пъти измерете вратата, преди да я поръчате!. 【Удобен вход и изход, автоматично затваряне на】Лесно се проведе, ако носите поднос в ръце.Просто нежно отодвиньте екран настрана, и той ще се върне на мястото си. 【ПРИЯТЕЛСКИ настроен към ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ и ДЕЦАТА】Мине без ръце.Домашни любимци свободно да влизат и излизат, не е нужно да чакаме, за да отвори вратата за домашни любимци, или ги чуе царапающий лай при отварянето на вратата. 【Лесен за инсталиране и лесна за използване】комплектът включва монтажен комплект, напълно бели метални бутони и устойчива на атмосферни влияния, облицовка с плетене на една кука и линия, което осигурява бърз и лесен монтаж и демонтаж. 【Високо полиэфирное влакна, трайно до износване】Полиестер mesh fabric достатъчно е здрав, за да издържи хиляди приложения.Не е лесно да се прекъсне.Силна магнитна и полнокадровая дизайн,по-здрава и износостойкая.Край вкара завеси утолщен, по-устойчив на абразия.Размер : 65x240 см(25x94 инча) | Цвят : бял-Б.

Свойства

Най-добри оферти в категория

Бъди vkurse